Wie zit er achter de WAK Dalfsen?

Het team achter de WAK Dalfsen bestaat uit een groep lokale enthousiastelingen die allemaal wortels hebben in de kunst & cultuur op amateur- of professioneel niveau.
Stefna Bruntink
Mijn naam is Stefna Bruntink en ben in het dagelijks leven theaterdocente op een middelbare school en manager van Theater de Stoomfabriek.

Als groot liefhebber voor alles wat met Kunst & Cultuur te maken heeft, vind ik het enorm leuk om ook bij de WAK betrokken te zijn en hopelijk kan ik vanuit het theater een mooie bijdrage hieraan leveren.
Bas Schultz
Mijn naam is Bas Schultz en ik ben freelance event producent en projectmanager. Daarnaast ben ik cultureel adviseur. Onder andere heb ik vanuit die hoedanigheid een jaar voor de gemeente Dalfsen gewerkt als cultuurcoach. Onlangs ben ik gestopt met deze functie. Echter ligt Dalfsen en haar culturele "scene" me nauw aan het hart. Daarom draag ik graag op vrijwillige basis een steentje bij aan de WAK Dalfsen.
Anke Bruggeman
Anke Bruggeman is directeur van Bibliotheek Dalfsen en nauw betrokken bij alles wat er in de Gemeente Dalfsen speelt. Ook op het gebied van kunst en cultuur. De bibliotheek is een plek van en voor iedereen, een plek om je te ontwikkelen, elkaar te ontmoeten en te genieten. De bibliotheek draagt daarom ontzettend graag bij aan de Week van de Amateurkunst. 
Bjorn Zillen
Meer info volgt.
Conny Aalbers
Meer info volgt.
vacant

Zin om je in te zetten voor de WAK, stuur een mail  en meld je bij ons aan!
Milou Bosscher
Hi! Ik ben Milou, communicatieadviseur bij COMcept. En van daaruit al jaren betrokken bij de organisatie en communicatie van de WAK in Dafsen. Binnen de werkgroep houd ik mij bezig met alle communicatieactiviteiten rondom de WAK. Samen met de enthousiaste leden van de werkgroep maken we elk jaar weer een leuk en divers programma voor jong en oud. Ben jij er dit jaar ook bij? Bekijk ons programma en meld je aan!
Marieke Remmelink
Ik ben Marieke Remmelink en werk als beleidsmedewerker bij de gemeente Dalfsen.
Vanuit de gemeente ondersteunen wij de Week van de Amateurkunst. Wij willen de vele culturele verenigingen, muzikanten, schilders, dansers etc. jaarlijks een podium geven. Ik ben benieuwd welke mooie initiatieven en samenwerkingen dit jaar tot stand komen!
 
Als beleidsmedewerker ben ik op de achtergrond betrokken bij de WAK.
Anton Klein Willink
Meer info volgt.
Irene van der Vegte
Ik ben Irene van der Vegte en sinds 1 april ’20 cultuurcoach in de gemeente Dalfsen. Als Cultuurcoach wil ik de ‘spin in het web’ zijn van het hele culturele veld van de gemeente Dalfsen. Alle culturele organisaties, verenigingen, groepen, bandjes, kunstenaars, etc. kunnen bij mij terecht voor informatie en advies. Daarnaast ondersteun ik het basisonderwijs in de gemeente Dalfsen m.b.t. cultuureducatie. Waar kan en wenselijk is, leg ik graag de verbinding.

Voor de WAK organiseer ik samen met Conny Aalbers KUNSTGREEP. Dé middag waar amateurkunstverenigingen en cultuuraanbieders, die in de vrije tijd aanbod hebben voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, proeflessen kunnen geven.

Daarnaast denk ik graag out-of-the box, om te komen tot nieuwe samenwerkingen. De WAK is een mooi moment om zoiets uit te testen. Kom maar op!

Thema

Het thema dit jaar is: Anders dan Anders

De situatie rondom het coronavirus zorgt ervoor dat de opzet van deze unieke week (de achtste versie!) gaat veranderen. Daarom is er ook gekozen voor een ander thema: “Anders dan Anders”. Waarom? Omdat het op een andere manier wordt georganiseerd, maar nog steeds met hetzelfde enthousiasme vanuit de werkgroep.
De werkgroep is genoodzaakt om het programma conform de richtlijnen van het RIVM aan te passen. Dit betekent dat de organisatie momenteel druk bezig is om de kunstbeoefenaars een goed en degelijk podium te bieden, zonder dat daarbij de gezondheid van iemand in het gedrang komt. Door gebruik te maken van nieuwe media ziet de werkgroep kans om op deze wijze een breed publiek te bereiken. Naast kleine activiteiten en diverse onlineactiviteiten wordt ook conform de dan geldende RIVM-maatregelen gekeken of het in die week mogelijk is om kleinschalige publieksactiviteiten te organiseren. Voor alle activiteiten die georganiseerd worden, streeft de organisatie ernaar om de sociale en medische veiligheid van iedereen te respecteren. De organisatie houdt de situatie rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten, zodat de activiteiten conform de dan geldende wettelijke regelgeving kunnen plaatsvinden.

Deelnemers 2019

In 2019 had de WAK Dalfsen maar liefst 33 prachtige activiteiten op de agenda staan, verspreid over 9 dagen. Van rockmusical tot expositie, van workshop tot miniaturenbeurs en van drumclinic tot meespeel orkest.

Benieuwd naar het programma van 2019? Bekijk alles hier en wie weet zorgt dit voor een flinke dosis inspiratie voor jouw deelname!
CONTACT:
Stuur ons een e-mail via wakdalfsen@gmail.com.