Wie zit er achter de WAK Dalfsen?

Het team achter de WAK Dalfsen bestaat uit een groep lokale enthousiastelingen die allemaal wortels hebben in de kunst & cultuur op amateur- of professioneel niveau. 
*|END:WEB_VIDEO|*
*|END:WEB_VIDEO|*
*|END:WEB_VIDEO|*
Stefna Bruntink
Mijn naam is Stefna Bruntink en ben in het dagelijks leven theaterdocente op een middelbare school en manager van Theater de Stoomfabriek.

Als groot liefhebber voor alles wat met Kunst & Cultuur te maken heeft, vind ik het enorm leuk om ook bij de WAK betrokken te zijn en hopelijk kan ik vanuit het theater een mooie bijdrage hieraan leveren.
Bjorn Zillen
 
Johan Bokma

Mijn naam is Johan Bokma.

Fotograaf bij DalfsenNet en de Trefkoele+

Fotografie, natuur, muziek, festivals en evenementen liefhebber. Vanuit mijn hobby's, fotografie en ICT kan ik de Wak ondersteunen.Ik houd me voornamelijk bezig met website en de socials bijhouden en fotografie te verzorgen.
Jop Schipper
 
Conny Aalbers
 
Anton Klein Willink
 
Irene van der Vegte
Ik ben Irene van der Vegte en sinds 1 april ’20 cultuurcoach in de gemeente Dalfsen. Als Cultuurcoach wil ik de ‘spin in het web’ zijn van het hele culturele veld van de gemeente Dalfsen. Alle culturele organisaties, verenigingen, groepen, bandjes, kunstenaars, etc. kunnen bij mij terecht voor informatie en advies. Daarnaast ondersteun ik het basisonderwijs in de gemeente Dalfsen m.b.t. cultuureducatie. Waar kan en wenselijk is, leg ik graag de verbinding.

Voor de WAK organiseer ik samen met Conny Aalbers KUNSTGREEP. Dé middag waar amateurkunstverenigingen en cultuuraanbieders, die in de vrije tijd aanbod hebben voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, proeflessen kunnen geven.

Daarnaast denk ik graag out-of-the box, om te komen tot nieuwe samenwerkingen. De WAK is een mooi moment om zoiets uit te testen. Kom maar op!

Thema

Het thema dit jaar is Er op uit!

De situatie rondom het coronavirus zorgt ervoor dat de opzet van deze unieke week (de negende versie!) gaat veranderen. Daarom is er ook gekozen voor een ander thema: Er op uit! Waarom? Omdat het op een andere manier wordt georganiseerd, maar nog steeds met hetzelfde enthousiasme vanuit de werkgroep.
De werkgroep is genoodzaakt om het programma conform de richtlijnen van het RIVM aan te passen. Dit betekent dat de organisatie momenteel druk bezig is om de kunstbeoefenaars een goed en degelijk podium te bieden, zonder dat daarbij de gezondheid van iemand in het gedrang komt. Door gebruik te maken van nieuwe media ziet de werkgroep kans om op deze wijze een breed publiek te bereiken. Naast kleine activiteiten en diverse onlineactiviteiten wordt ook conform de dan geldende RIVM-maatregelen gekeken of het in die week mogelijk is om kleinschalige publieksactiviteiten te organiseren. Voor alle activiteiten die georganiseerd worden, streeft de organisatie ernaar om de sociale en medische veiligheid van iedereen te respecteren. De organisatie houdt de situatie rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten, zodat de activiteiten conform de dan geldende wettelijke regelgeving kunnen plaatsvinden.

Deelnemers 2021

In 2019 had de WAK Dalfsen maar liefst 33 prachtige activiteiten op de agenda staan, verspreid over 9 dagen. Van rockmusical tot expositie, van workshop tot miniaturenbeurs en van drumclinic tot meespeel orkest.
 
CONTACT:
Stuur ons een e-mail via wakdalfsen@gmail.com.