KUNSTGREEP is dé middag waarop kinderen (van groep 3 t/m groep 8) in de gemeente Dalfsen kunnen ontdekken wat er allemaal te doen is op het gebied van muziek, dans, theater en beeldende kunst. KUNSTGREEP wordt georganiseerd in de dorpskernen Dalfsen, Nieuwleusen en Lemelerveld.
Ook in 2021 gaan we dit weer organiseren. 


Locaties
Op woensdagmiddag 15 september is KUNSTGREEP in Kulturhus De Spil in Nieuwleusen. Tijdens deze workshopmiddag zijn er drie workshoprondes van 45 minuten (aanvang: 13.30u, 14.30u en 15.30u).
In Dalfsen is het anders dan voorgaande jaren aangezien de Trefkoele nu een vaccinatielocatie is. De bedoeling is dat de workshops/proeflessen op uw eigen leslocatie worden georganiseerd, op een door u gekozen moment in de Week van de Amateurkunst (11 t/m 18 september 2021).
Ook in Lemelerveld is KUNSTGREEP niet op één dag, maar gedurende de hele week. En ook daar kan het georganiseerd worden op uw eigen leslocatie of in Kulturhus De Mozaïek.
 
Hoe werkt Kunstgreep? -Helaas, inschrijving is gesloten- 
  • De cultuuraanbieder meldt zich via het inschrijfformulier vóór vrijdag 25 juni a.s. aan om een workshop/proefles te verzorgen. En levert daarbij een promotietekst in plus foto.
  • KUNSTGREEP kan u eventueel helpen zoeken naar een leslocatie.
  • KUNSTGREEP verzamelt alle workshop/proefles informatie, maakt hiervan een programmaboekje en plaatst alles op de site www.dalfsenbeweegt.nl.
  • KUNSTGREEP verspreidt, direct na de zomervakantie, het programmaboekje op alle basisscholen in de gemeente Dalfsen, verzorgt persberichten in de lokale en regionale media, promoot de workshops op de social media kanalen van WAK Dalfsen, etc.
  • Kinderen schrijven zich voorafgaand aan KUNSTGREEP in via de site www.dalfsenbeweegt.nl voor één of meerdere workshops/proeflessen. Dit kan tot een week voor de workshopdatum.
  • De Cultuuraanbieder ontvangt van KUNSTGREEP de inschrijvingen met contactgegevens.
  • De cultuuraanbieder verzorgt één of meerdere workshops op 15 september (Nieuwleusen) of gedurende de WAK-week 11 t/m 18 september (Dalfsen/Hoonhorst/Oudleusen/Lemelerveld).
  • De cultuuraanbieder regelt zelf alle materialen die nodig zijn voor de workshop
  • KUNSTGREEP reserveert en betaald de ruimtes in de Kulturhusen.
  • KUNSTGREEP gaat met gesloten portemonnee: u kunt geen onkosten in rekening brengen, wij brengen geen kosten in rekening.  We zullen werken volgens de dan geldende RIVM maatregelen.

 
Wilt u als cultuuraanbieder een workshop of een proefles verzorgen tijdens KUNSTGREEP? Laat het ons weten!
Dit kan via het digitale inschrijfformulier; klik hier (voorkeur). Of download het word-document, vul het in en stuur deze retour naar kunstgreep.wak@gmail.com. Aanmelden kan tot vrijdag 25 juni 2021.

Vragen? Laat het ons weten


We hopen op uw deelname en dat we uw informatie tijdig ontvangen, zodat we een mooi KUNSTGREEP-programma in de verschillende kernen kunnen voorbereiden.
Mocht u vragen hebben, neem gerust contact op met Irene of Conny.
 

Conny Aalbers 
Werkgroeplid WAK & organisatie KUNSTGREEP

Irene van der Vegte
Cultuurcoach gemeente Dalfsen - Werkgroeplid WAK & organisatie KUNSTGREEP
06 441 28 561
kunstgreep.wak@gmail.com
WAK Dalfsen